FiscalNet – driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale.

178,50 lei

Driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale.

brand:

EconMedia
Categorie:

Descriere

Un singur pachet de instalare, o singură structură de fișier, un singur mod de configurare pentru toate casele de marcat și imprimantele fiscale Datecs, Daisy, Custom, Olivetti, Orgtech, Partner, Sam4S/Posiflex, Tremol (Activa, AdPos, ExcelComp, Valmed), Incotex – toate în același driver de comunicație
Compatibil cu majoritatea programelor de vânzare de pe piață (Saga, SmartBill, Ciel, Facturis, NeoManager, Setrio, WinMentor, WinSoft, etc)
Raportare ANAF automată pe email la contabilitate sau către alte adrese de email.
Găsește automat echipamentul, pe portul și viteza corespunzătoare
Web server integrat pentru acces facil prin HTTP
Integrare POS-uri bancare ( în versiunea FiscalNet Plus) – Banca Transilvania, BCR, BRD, Garanti, OTP, Raiffeisen Bank, ING Bank, Unicredit

 

Instalare și configurare simplă

Atât instalarea cât și configurarea driverului pentru conexiunea cu echipamentul este foarte facilă prin setarea parametrilor standard de comunicație.

Compatibilitate multiplă

În același driver, prin simpla selecție a tipului de echipament vă puteți conecta la oricare din echipamentele fiscale (Datecs, Daisy, Custom, Olivetti, Partner, Sam4S, Tremol) .

Discounturi parteneri

Știm că putem colabora foarte bine împreună, o facem deja cu foarte mulți parteneri, de aceea pentru partenerii noștri avem discounturi și suport dedicat.

Interfață simplă, prietenoasă

Interfața de utilizare a aplicației Driver FiscalNet este una ușor de utilizat și de configurat, în care funcționalitățile principale sunt poziționate pentru a fi cât mai ușor de accesat.

Fiscalnet Configurare

Configurare ușoară

Configurarea Driver FiscalNet se face extrem de ușor, prin configurarea portului COM și a vitezei de comunicație, sau a adresei de IP a casei de marcat sau a imprimantei, în cazul conexiunii pe rețea.

Monitorizare stare casă de marcat / imprimantă

Pentru cele mai multe modele este disponibilă monitorizarea parametrilor echipamentului și semnalarea prin avertizări în cazul unor anomalii (Hârtie terminată, Memorie fiscală plină/aproape plină, EJ plin, EJ aproape plin, Depășire 24H raport Z,  etc).

Funcționare cu majoritatea aplicațiilor existente

Compatibilitate cu majoritatea aplicațiilor existente pe piață cu formatul nou de fișier (inclusiv unități de măsură, factură simplificată, etc) sau cu formatul vechi de fișier FPrint/SellText Datecs (um implicită buc) – format nerecomandat decât pentru utilizare temporară, pană la implementarea formatului nou.
Ne bucurăm de încrederea acordată de majoritatea dezvoltatorilor de soft din România. Driver FiscalNet este integrat în Saga, Facturis, NeoManager,  Setrio, WinMentor, WinSoft, etc

FiscalNetSetup

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FiscalNet – driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale.”

FiscalNet - driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale.
FiscalNet – driver universal pentru case de marcat și imprimante fiscale.
178,50 lei

Pe acest site folosim doar cookie-uri strict funcționale.