Reduceri!

AIPOS – aplicatie vanzare Android.

259,00 lei

Soft Vanzare Android cu Casa de Marcat

brand:

Blu Conect
SKU: aipos Categorie:

Descriere

AIPOS – aplicatie vanzare Android.

Un singur produs, 3 personalitati

Servicii • HORECA• Retail

Avantaje AIPOS

AIPOS este aplicatia de vanzare si gestiune dedicata antreprenorilor care vor sa isi maximizeze profitul cu minim de efort.

AIPOS este cel mai probabil softul perfect optimizat pentru activitatea zilnica de vanzare din orice magazin.

  • Poti utiliza fisierul de import si export de date pentru a incarca produsele in categoriile corespunzatoare, pentru a mentiona stocul initial si pentru a stabili preturile de vanzare.
  • Este usor de folosit si intuitiv sa parcurgi orice fel de actiuni: scanare de produse, produse cantaribile, produse introduse manual, aplicarea de discounturi, selectarea de metode de platam si incasarea banilor, totul se face usor si repede.
  • Iar in cazul in care ai gresit ceva, te acoperim! O functie simpla te va ajuta sa emiti procesul verbal de anulare a bonului gresit care va fi imprimat tot pe rola de hartie a casei de marcat!

AIPOS Cloud te va ajuta sa poti face administrarea aplicatiei AIPOS de oriunde vrei tu. Din camera din spate a magazinului, din receptia barului, de la tine de acasa, de pe plaja, de oriunde ai o conexiune la internet. Iti va fi foarte usor sa lucrezi cu fisierele de import si export pentru a actualiza cu minim de efort listele de produse si detaliile acestora.
Gestiunea primara si inventarul vor face parte din solutia AIPOS Cloud pentru a avea o solutie completa pentru managementul afacerii tale. Iar daca te-ai gandit la back-up, ei bine si aceasta necesitate este acoperita prin AIPOS Cloud, care va fi disponibil incepand din trimestrul IV 2023.

AIPOS Self Service este un modul de aplicatie destinat acelor locatii care vor sa permita clientilor sa isi scaneze singuri produsele si sa se prezinte la casa de marcat cu cosul de produse insotit de lista produselor si a cantitatilor din cosul de produse. Angajatul va trebui doar sa preia in aplicatia de vanzare lista de la client (se face foarte usor prin citirea unui cod de bare oferit de aplicatie). Dupa ce preia lista in fereastra de vanzare, angajatul face verificarea vizuala si apoi incasarea si emiterea bonului fiscal.

Aceeasi procedura este aplicabila in HORECA, unde clientii isi pot face singuri comenzile care ajung direct la ospatari. Aceasta optiune poate fi disponibila de la inceput la masa sau ulterior dupa ce ospatarul a luat comanda initiala si a prezentat clientilor toate optiunile, Self Service fiind utilizat doar pentru completarea comenzii initiale, scurtand astfel numarul de pasi si timpul alocat de ospatari pentru a reveni la mese (revinde direct pentru servirea comenzii).

Site-ul producatorului aici: https://aipos.ro/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AIPOS – aplicatie vanzare Android.”

AIPOS - aplicatie vanzare Android.
AIPOS – aplicatie vanzare Android.
259,00 lei

Pe acest site folosim doar cookie-uri strict funcționale.