Sertar de bani mediu M330 negru

210,00 lei

Sertar de bani mediu M330

brand:

AdPos
SKU: 20770008 Categorie:

Descriere

Sertar de bani mediu M330 negru

Sertarul de bani M330 este un echipament robust, atractiv ca design, ce oferă soluții moderne și ușor de implementat pentru orice afacere, împreună cu casa de marcat sau imprimanta fiscală, reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale echipamentului POS. Are capacitatea de depozitare a bancnotelor, cecurilor, facturilor etc. în cantităţi mari şi în siguranţă absolută. Prin urmare, trebuie de ţinut cont de varietatea de exigenţe a diferitor ţări şi a diferitor domenii industriale, precum și specificul design-ului și funcționalitatea diverselor POS-sisteme.

Sertar de bani mediu M330 negru

  • Carcasa sertarului este construită din oțel, laminat la rece:
  • Panoul frontal are orificiu pentru bonuri;
  • Sertarul este dotat cu un solenoid de 6V, care poate comunica cu orice casă de marcat sau sistem POS;
  • Sertarul are un sistem de blocare cu 3 opțiuni: blocare, deschidere electronică și deschidere manuală;
  • Sertarul dispune de 8 compartimente pentru monede și 4 compartimente pentru bancnote;
  • Dimensiuni: 335x368x80mm.

Sertarele de bani sunt unele dintre cele mai utile dotari pentru punctele de plata. Scopul lor este sa eficientizeze operatiunile de lucru cu numerar, oferind multiple optiuni pentru pastrarea si sortarea bancnotelor (compartimentele interioare sunt perfect dimensionate pentru a inmagazina atat LEI cat si EURO), a monedelor, a bonurilor de masa, precum si a altor instrumente de plata. Folosite pe scara larga in retail si HoReCa, sertarele de bani comercializate se pot deschide atat manual din cheie cat si automat. Pot fi amplasate atat pe suprafata de vanzare si se pot utiliza pentru sustinerea altor echipamente, precum case de marcat, scannere, sisteme POS, dar si sub suprafata de vanzare, prin diverse sisteme de montare.

Sertarele se realizeaza din materiale rezistente, precum metal sau ABS, atat pentru a asigura un nivel bun de protectie al valorilor continute, cat si pentru a putea fi folosite in orice punct de plata fix, in magazine sau mobil, pentru operatiunile de vanzare ambulanta din targuri, la festivaluri etc.

Toate sertarele de bani se livreaza pregatite cu mufa de conectare la casele de marcat Datecs/ Tremol/ Custom (dotate cu interfata sertar). La comanda modificam mufa de conectare pentru alte tipuri de case de marcat sau echipamente POS.

O gama variata de sertare găsiți în secțiunea: Accesorii Case de Marcat.

 

Informații suplimentare

Greutate 4,1 kg
Dimensiuni 43 × 39,5 × 14 cm

Sertar de bani mediu M330 negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sertar de bani mediu M330 negru”

Sertar de bani mediu EK - 330
Sertar de bani mediu M330 negru
210,00 lei

Pe acest site folosim doar cookie-uri strict funcționale.